ČEMU SE RADĚJI VYHNOUT
Příspěvky
UŽ ANI TIE HOVNÁ NIESU AKO BÝVALI
10. 3. 2010
aneb é-čka jsou é-čka. Slovenský text, který stojí za přečtení!
SMAŽENÍ A GRILOVÁNÍ - nejhorší způsoby přípravy jídla
9. 3. 2010
Většina lidí vaří podle chuti a vůbec netuší, který způsob tepelné úpravy je nejlepší pro náš organismus a který naopak nejhorší.
UMĚLÁ SLADIDLA - jsou opravdu bezpečná?
5. 3. 2010
Evropa tloustne. Cukr je bílý jed. Sladkosti způsobují cukrovku. Taková varování se ozývají stále dokola. I proto v obchodech přibývá výrobků s označením light a mnoho zákazníků jim dává přednost stejně jako sladidlům, která nahrazují cukr. Ale je to správné?
POZOR NA VEČERNÍ A NOČNÍ PŘEJÍDÁNÍ!
5. 3. 2010
Z nějakých záhadných důvodů se prostě po pozdním večerním jídle tloustne víc. A o nočním to platí snad dvojnásob. Proč?
CHEMIKÁLIE VE STRAVĚ PŘISPÍVAJÍ K OBEZITĚ
4. 3. 2010
Průmyslově vyprodukované chemikálie, které konzumujete pravidelně, mohou hrát významnou roli v tom, zda jste obézní nebo nejste - a to i přesto, že třeba neobsahují ani jedinou kalorii.
GREPY MOHOU BÝT ŠKODLIVÉ
3. 3. 2010
Užíváte antikoncepci? Léčíte se s depresí? Jíte prášky na alergii nebo na spaní? Pak se raději vyhněte grapefruitům. Jinak hazardujete se životem.